Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και MAKRO!


Το κατάστημα MAKRO Εγνατίας και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχουν συνάψει συνεργασία, στο πλαίσιο της συνεπούς και αδιάλειπτης προσπάθειας του ομίλου (από ιδρύσεώς του, το 1957) για υποστήριξη των σπουδαστών του, μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών, που εξασφαλίζει στους σπουδαστές και αποφοίτους των φορέων του ομίλου, διασύνδεση με την αγορά εργασίας, καθώς και μοναδικά προνόμια.


Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι οι σπουδαστές και απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, όλων των ειδικοτήτων, να έχουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής απασχόλησης στο MAKRO Εγνατίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, επιτυγχάνεται η στενότερη επαφή των σπουδαστών του ομίλου ΞΥΝΗ με την αγορά εργασίας, μέσα από τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως τα cooking events που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τους σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτο-ζαχαροπλαστικής να… μαγειρεύουν για τους πελάτες του MAKRO Εγνατίας!

Η εν λόγω συνεργασία προσφέρει σε κάθε σπουδαστή, εξάλλου, τη δική του, προσωπική κάρτα μέλους (makro passport) για αγορές λιανικής από το συγκεκριμένο κατάστημα MAKRO.

http://www.thejobcenter.gr/el/