Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ


Η αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, από τους πλέον σημαντικούς φορείς πολιτισμού της Θεσσαλονίκης, και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχοντας συμπληρώσει 2 δεκαετίες παρουσίας και προσφοράς στα εκπαιδευτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της συμπρωτεύουσας, έχουν συνάψει συνεργασία, με βασικούς στόχους την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και αποφοίτων των φορέων του ομίλου ΞΥΝΗ και την εν δυνάμει διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.


Η συνεργασία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσφορές στα δίδακτρα σπουδών του Ε.Ο. ΞΥΝΗ σε όλους τους κατόχους της κάρτας IANOS Club, διαγωνισμούς υποτροφιών για τους πελάτες των καταστημάτων ΙΑΝΟΣ, ειδικές προσφορές για τους σπουδαστές του Ε.Ο.ΞΥΝΗ στις αγορές τους από τον ΙΑΝΟ, καθώς και εργασιακή απασχόληση στον ΙΑΝΟ -με τη μορφή πρακτικής άσκησης- για τους σπουδαστές και αποφοίτους του Ε.Ο. ΞΥΝΗ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ παρέχει εγγύηση ποιότητας στις 2 μεγάλες δανειστικές βιβλιοθήκες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, ενώ ο Ε.Ο. ΞΥΝΗ προσφέρει την έμπρακτη υποστήριξή του στις εκδηλώσεις της αλυσίδας Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να προστεθεί στη λίστα των πρωτοποριακών συνεργασιών που έχει συνάψει ο Ε.Ο.Ξ, με γνώμονα την παροχή ισχυρών προνομίων στους σπουδαστές του.