Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος


O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και o ΣΕΒΕ (Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος), έχουν συνάψει συνεργασία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών και αποφοίτων των φορέων του ομίλου ΞΥΝΗ, και με γνώμονα τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί μια ακόμα κορυφαία συμμαχία του Ε.Ο. ΞΥΝΗ στο διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και


γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Για τους σπουδαστές και αποφοίτους των φορέων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, αυτή η συνεργασία «μεταφράζεται» σε δυνατότητα πρακτικής άσκησης και ενδεχόμενο εργασίας τους σε εταιρείες-μέλη του ΣΕΒΕ, ενώ, από την πλευρά του, ο Ε.Ο.Ξ  παρέχει στους εργαζομένους των εταιρειών-μελών του ΣΕΒΕ τη δυνατότητα παρακολούθησης εξειδικευμένων σεμιναρίων, στο πλαίσιο της ενδο-επιχειρησιακής επιμόρφωσης.

Πρόκειται για μια ακόμα συνεργασία που επιβεβαιώνει τη σαφή στόχευση του Ε.Ο. ΞΥΝΗ σε αναπτυξιακές συνέργειες, με φορείς που ενδιαφέρονται, εξίσου, για την από κοινού αντιμετώπιση συνεπειών της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα αναφορικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων.